5 iemesli, kāpēc izvēlēties keramisko grilu šai sezonai
Līdz ar siltajiem vakariem un grilēšanas sezonas sākumu, pienācis laiks padomāt par īsto grilu. Ja vēl šaubies, kādu grilu izvēlēties – mēs Tev palīdzēsim. Keramiskais grils nav tikai stilīgs dārza elements, tas ir īsts meistara instruments ar īpašām priekšrocībām. Lūk, 5 iemesli, kāpēc šogad ir vērts ieguldīt tieši keramiskajā grilā.
1. Nepārspējama garša un dūmu aromāts
Keramiskais grils darbojas ar oglēm, kas nozīmē – ēdiens iegūst īstu dūmu aromātu. Gaļa, dārzeņi vai pat pica – viss iegūst dabīgu, autentisku garšu, ko nav iespējams panākt ar gāzes vai elektriskajiem griliem.
2. Temperatūras noturība un kontrole
Keramikas biezā struktūra ļauj vienmērīgi uzturēt temperatūru ilgu laiku. Tas ir ideāli gan lēnai kūpināšanai, gan ātrai cepšanai augstā karstumā. Ar vāku un ventilācijas atverēm var viegli regulēt karstumu – gluži kā profesionālis!
3. Daudzpusīgs lietojums – ne tikai grilēšana
Keramiskais grils ir īsts universālis. Ar to var:
-
Cep picas (jā, pat ar kraukšķīgu garoziņu!),
-
Kūpina zivis un sieru,
-
Gatavo sautējumus un pat maizi.
Tā jau ir mazā āra krāsniņa, nevis tikai grils.
4. Ekonomisks ilgtermiņā
Lai arī keramiskais grils sākumā maksā nedaudz vairāk, tas kalpo gadiem ilgi. Kvalitatīvas keramikas grils ir izturīgs, laikapstākļiem draudzīgs un neprasa biežu nomaiņu. Turklāt tas saglabā siltumu efektīvi – vajadzēs mazāk ogļu katrā gatavošanas reizē.
5. Lielisks dizains
Keramiskais grils nav tikai praktisks – tas izskatās stilīgi un ekskluzīvi. Tā forma, materiāls un krāsas piešķir dārzam īpašu šarmu. Un – jāatzīst – viesi vienmēr pamanīs, ja Tev ir Kamado tipa grils. Tas ir kā grilēšanas pasaules Rolls-Royce!
Secinājums
Ja šogad gribi pacelt savas grilēšanas prasmes jaunā līmenī un izbaudīt ēdienu ar patiesu garšu, keramiskais grils būs Tavs labākais sabiedrotais. Tas ir ieguldījums ne tikai tehnikā, bet arī dzīves kvalitātē – siltos vakaros, ģimenes maltītēs un draugu ballītēs.
Ieskaties mūsu piedāvājumā PapaGrill.lv un atrodi savu ideālo keramisko grilu šai sezonai!